نحوه درست پخت شلغم که بو و مزه ناخوشایند آن را از بین می‌برد

شلغم ازجمله سبزیجات پرخاصیتی است که سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است. این خوراکی پرخاصیت مزه خاصی ندارد و بسیاری از افراد نمی‌توانند آن را به‌تنهایی مصرف کنند؛ بنابراین استفاده از شلغم در سوپ و آش موجب می‌شود تا بوی بد شلغم گرفته شود و خوردن آن دلپذیرتر باشد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرارو، شلغم ازجمله سبزیجات بسیار پر خاصیتی است که سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی شامل کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، فولات، فسفر، کلسیم و مقادیری از ویتامین c است و برای درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و به صورت پخته یا خام مصرف می‌شود.

خوردن شلغم به تنهایی بسیار خاصیت دارد و به خصوص برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. پختن شغلم نیاز به رعایت نکات خاصی دارد، وگرنه مزه آب می‌گیرد و قابل خوردن نیست. مثلا بعضی‌ها شلغم را داخل یک قابلمه پر از آب می‌اندازند و روی حرارت می‌گذارند تا بپزد. اما با روشی که ما در اینجا می‌خواهیم به شما آموزش بدهیم، می‌توانید شلغم خوشمزه و مقوی بپزید که هم طعم خوبی دارد و هم خاصیتش بیشتر می‌شود. هنگام خرید شلغم توجه داشته باشید که شلغم‌های ریز و سفت را انتخاب کنید. شلغم درشت یا شلغمی که نرم باشد، مناسب نیست. اگر دوست دارید شلغم خوشمزه بپزید، درا دامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

شلغم: به میزان لازم
آب: به میزان لازم

طرز تهیه

برای پختن شلغم اول باید شلغم‌ها را خوب بشویید و سر و ته آن را با چاقو ببرید. حالا چند کیسه فریزر تمیز بردارید و داخل هر کیسه سه عدد شلغم بگذارید و در کیسه را خوب گره بزنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آن را تا نیمه از آب پر کنید. حالا کیسه‌های شلغم را داخل قابلمه بگذارید و درب قابلمه را ببندید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید شلغم‌ها حدود یک ساعت با حرارت کم بجوشد تا بپزد. در آخر کیسه‌های شلغم را از قابلمه خارج کنید و در آن را باز کنید و شلغم‌ها را بیرون بیاورید. می‌بینید که شلغم حسابی پخته و له شده است. با این روش شلغم بسیار خوشمزه می‌شود. آبی که داخل کیسه‌ها جمع شده است نیز برای سرماخوردگی و گلودرد بسیار مفید است، پس آن را دور نریزید.

  • یک ماده مغذی که مصرف آن برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید است
  • کاهش مصرف نمک می‌تواند از ابتلا به این بیماری شایع پیشگیری کند

کد خبر 805589

  • حفظ سلامت مغز بعد از ۵۰ سالگی با مصرف این ۸ ماده غذایی

  • آموزش درست کردن آش عباسعلی کرمانشاهی + فیلم | داستان جالب آش عباسعلی را بخوانید | طرز تهیه آش عباسعلی به ساده‌ترین روش

  • نحوه درست پخت شلغم که بو و مزه ناخوشایند آن را از بین می‌برد

  • ماده غذایی خوشمزه‌ای که فایده‌های بی‌شماری برای کودکان دارد

  • واکنش ترکیه به ادعای توافق اردوغان و نتانیاهو درباره پذیرش یک میلیون فلسطینی در این کشور

  • پارتی مختلط دانشجویان پزشکی قم کار دستشان داد | محرومیت ۴ نیمسال از تحصیل برای دانشجویان متخلف

  • عجیب‌ترین انتخاب قلعه‌نویی در تیم ملی | این بازیکن چرا باید دعوت شود؟

  • کسر ۴ امتیاز از استقلال؟ | ماموریت خطیر برای رهایی آبی‌ها از خطر!

  • ال‌نینو به خشکسالی ایران پایان می‌دهد؟ | بارش‌ها در این مناطق بیشتر از نرمال خواهند بود | کارشناس هواشناسی: اکثر سدها و تالاب‌ها امسال آبگیری می‌شوند

  • بایدن: اشغال مجدد غزه برای اسرائیل خوب نیست

  • بیانیه صدا و سیما درباره حواشی یک برنامه زنده تلویزیونی

  • ال‌نینو به خشکسالی ایران پایان می‌دهد؟ | بارش‌ها در این مناطق بیشتر از نرمال خواهند بود | کارشناس هواشناسی: اکثر سدها و تالاب‌ها امسال آبگیری می‌شوند

  • موافقت با این قطعنامه‌ ضدایرانی یعنی آغاز جنگ | پای ایران در میان باشد باید محتاط بود!

  • اولین تیم صعود کننده در آسیا با ۴ پیروزی پیاپی مشخص شد

  • تصاویر مخفیانه لحظه برخورد وحشیانه صهیونیست‌ها با دختر فلسطینی

  • تصاویر خیابان های تل‌آویو پس از حملات راکتی القسام

  • جنجالی و خنده‌دارترین جمله جواد خیابانی در بازی پرسپولیس

  • تصاویر قرق اتوبان بزرگ چین برای معاون رئیسی | اسکورت با ابهت چینی‌ها را ببینید

  • عکس | اسرائیل اعلام کرد قصد ترور این مرد را دارد

  • گل‌ محمدی: چرا به چمن آب ندادید؟! | صعودمان سخت شد ؛ صعود از این گروه مثل حضور در فینال است

  • کرکس ایران سفیدپوش شد

  • ترفندهای کاربردی آشپزی که احتمالا تا به حال نمی‌دانستید

  • طرز تهیه سالاد کاهو با سس آنتروکوت به سبک رستوران‌های بین‌المللی

دیدگاهتان را بنویسید